• Frågor med Felix Martinsson

Hej till Felix, som valt att göra sin praktik hos TakeNote AB.
Felix studerar till E-Commerce Product Manager.

Vad är det bästa med att få göra praktik hos ett företag?

– Det bästa med att få komma ut i arbetslivet och göra praktik är att de saker man har lärt sig i skolan får man gör ”hands on” på vilket jag ser som en viktigt del i lärandet. Sen är det en jättestor nytta att få komma ut i arbetslivet för att nätverka med nya personer och företag.

Vilka arbetsuppgifter har du hittills fått arbeta med?
– Jag har fått arbeta med TakeNotes ansikte utåt vilket är deras sociala medier, deras hemsida och har även följt upp datan i Google Analytics. Sen har jag min halva praktik kvar så vi ska allt hinna med fler roliga grejer 🙂

Hur ser dina framtidsplaner ut?
– Jag ska plugga i ett år till samtidigt som jag kommer jobba med några projekt vid sidan av skolan. Sen vet man inte vad som sker i framtiden men jag ser redan att min kompetens från utbildningen är eftertraktad i arbetslivet.

Vi på TakeNote är tacksamma för att Felix valt att göra sin praktik hos oss vilket varit värdefullt. Det är så kul att jobba med en driven och engagerad person som tillför ny kompetens säger Marcus VD på TakeNote.